. . . . . .

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

290 DAYS 01:41:29

BİLGİLENDİRME

• T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin desteğiyle Ege Bölgesi'ndeki üniversitelerimiz bir araya gelerek bölgedeki üniversite öğrencileri için kapsamlı bir kariyer organizasyonu düzenliyor. Ege Bölgesi'ndeki 17 farklı üniversitenin öğrencilerinin katılımına açık olacak organizasyonun "EGE BöLGESİ KARİYER FUARI" adını taşıyor.

• T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin yönlendirmesiyle yurt çapındaki bazı üniversiteler, kendi bölgesindeki diğer üniversiteler ile birlikte «Bölgesel Kariyer Etkinliği» organizasyonları gerçekleştirmektedir.
  • Dokuz Eylül üniversitesi, Ege Bölgesi kapsamında "Bölgesel Kariyer Etkinliği"ni organize etmek için görevlendirildi.

Öğrencileri neler bekliyor:

• Stant ziyaretleri ile sektöründe ve bölgesinde söz sahibi firmalarla birebir tanışabilecekler.
  • Firmaların insan kaynakları yetkilileri ile istihdam fırsatları, işe alım politikaları, kariyer gelişimi imkanları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alabilecekler.
  • Kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleriyle güncel kariyer öğretilerinden faydalanıp farkındalık seviyelerini artırma fırsatı yakalayacaklar.
  • Atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları, örnek olay analizleri, paneller ve firmalarla mülakatlara katılabilecekler.

Firma ve kurumları neler bekliyor:

• Firma ve kurumlar, Ege bölgesindeki 17 üniversitenin farklı bölümlerinden katılım gösterecek öğrencileri bir araya gelme şansı yakalayacak.
  • Geniş öğrenci dağılımı içerisinde kendi iş alanları ve pozisyonlarına uygun öğrencileri tanıyıp başvuru toplayabilecekler.
  • Diledikleri öğrenci profiliyle birebir mülakatlar gerçekleştirebilecekler.
  • Etkinliğe katılarak, genç istihdamı ile ilgili ulusal çapta öneme sahip bu organizasyonun bir parçası olabilecekler.
  • Bölgemizdeki 17 üniversitenin akademisyen ve idarecilerinden oluşan etkinlik komisyonu olarak Ege Bölgesi Kariyer Fuarı'nda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

FOTO ALBÜM

PROGRAM

KONUŞMACILAR

Prof.Dr. Sample SampleSample University

Lorem ipsum Do dolor commodo occaecat sit pariatur nisi sit laboris officia exercitation officia laboris ex ullamco nulla do in elit.

PAYDAŞ ÜNİVERSİTELER

KOORDİNATÖR ÜNİVERSİTE

PAYDAŞ ÜNİVERSİTELER

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ