2017 Kariyer Fuarlarımız Tınaztepe ile Başlıyor

03-03-2017

“Kariyer Fuarı: Dokuz Eylül – 2017” nin ilk fuarı Tınaztepe’de!

kariyerfuari   


Dokuz Eylül Üniversitesi’nin en geniş kapsamlı kariyer etkinliği “Kariyer Fuarı: Dokuz Eylül“ 9-10 Martı kapsayan Fen Bilimleri odaklı Tınaztepe Günleri ile başlıyor. 9 ve 10 Mart’ta (Perşembe ve Cuma) Tınaztepe’de Mühendislik Fakültesi 2. Etap Binası (Yerbilimler/Bilgisayar Mühendisliği) ile 3. Etap Binası (Ortak Derslikler)  içerisinde toplam 60’a yakın firma ile stantlarda görüşmek, iş ve staj pozisyonları, çalışma ortamları ve kariyer seçenekleri hakkında birebir konuşmak isteyen Dokuz Eylül’lü öğrenci ve mezunlarımızı fuarımıza bekliyoruz.

AFİŞ İÇİN TIKLAYIN!

KATILIMCI FİRMALAR İÇİN TIKLAYIN!

 

9-10 Mart 2017 tarihlerinde Buca, Tınaztepe Yerleşke’mizde, firmalardan gelen talepler doğrultusunda Mühendislik, ve Fen Fakülteleri , Mimarlık Bölümü ve ilgili Fen Bilimleri Enstitüsü öğrencileri/mezunları için Mühendislik Fakültesi 2. Etap binaları girişlerindeki fuaye alanlarında toplam 20 katılımcı firma ve kurum stant açacaktır. Bunlardan 14’ü ise açık pozisyonları veya staj olanakları için ilgili öğrenci/mezunlarla mülakatlar yapacaklardır. 3. Etap binaları ortak derslikler girişindeki sergi alanlarında ise toplam 38 firma ve kurum’un 17 tanesi iş ve staj mülakatları gerçekleştirecektir. Eğer siz de ilgili fakültelerden öğrenci ve mezunlarımızdan biriyseniz, Tınaztepe’deki hangi firmalar sizinle mülakat yapmak istiyor aşağıdaki bağlantılardan öğrenebilirsiniz.

MÜLAKAT YAPACAK FİRMALARIN KABUL EDECEĞİ ADAY PROFİLLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

MÜLAKATLARA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Mülakat odaları 1, 2, 3, 4, Kariyer Planlama ve Mez. İlişk. Koordinatörlüğü’nde; 5 ve 6 Mühendislik 3. Etap binası (ortak derslikler) içerisinde; 7 ise 2. Etap (Yerbilimleri/Bilgisayar M.) girişinde olacaktır. 2

Birden fazla firma için başvuru yapabilirsiniz, ancak mülakat zamanlarınızın başka bir mülakat zamanıyla, yada Mühendislik F. Dekanlık Konferans Salonu veya Makine Müh. Seminer Salonu’nda gerçekleşecek seminerlerle çakışabileceği için buraya göz atın:

TÜM SEMİNER VE MÜLAKAT PROGRAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

GEÇEN YILKİ TÜM KARİYER FUARLARINDAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ!

GÜNCELLEMELERİMİZ İÇİN FACEBOOK KARİYER FUARI ETKİNLİK SAYFAMIZI ZİYARET EDİN!

HERKESE VERİMLİ GEÇEN BİR KARİYER FUARI DİLERİZ!