“BU KARİYER NEREYE GİDER?” SERTİFİKA TÖRENİ “ASKIDA KOÇLUK” ETKİNLİĞİ

09-03-2018

12 Mart 2018 Pazartesi 15:30’da DEÜ Mühendislik F. Konferans Salonu’nda Association of Coaching Turkey ile birlikte gerçekleştirdiğimiz “Bu kariyer Nereye Gider?” koçluk çalışmasını, düzenlediğimiz sertifika töreni ile sonlandırdık.

Üniversitemiz farklı akademik birimlerinden koçluk çalışmasına katılan 20 öğrenci, gönüllü koçlarla birlikte 4’er seans gerçekleştirerek kariyer hayatlarında daha mutlu ve başarılı olmaları için kendilerindeki potansiyeli keşfetmek adına önemi bir adım attılar.  “Askıda Koçluk” ile de yine farklı birimlerden 10 öğrenci seçildi. Gönüllü koçlar 1’er saat koçluk seansı deneyimini bu öğrencilerimizle paylaşacaklar.

Etkinlik kapsamında Kooridnatörümüz, Yrd. Doç. Dr. Murat ÇOLAK motivasyonun önemini vurgularken, Association for Coaching Türkiye Başkanı Ahmet Umut TARAKÇI öğrencilerle birlikte kısa bir koçluk atölyesi gerçekleştirdi. Projenin koordinatörü Nuray EKİNCİ ise tüm süreçle ilgili detaylı bir sunum yaptı. Etkinlikte ayrıca Ege Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezi Koordinatörü Sercihan KADIOĞLU ile Ege Üniversitesi’ndeki etkinliğe katılan koçlar ve öğrenciler de katıldı.