Başvurular Başladı : BU KARİYER NEREYE GİDER ?

19-09-2017

bkng1

Association for Coaching (AC) Turkey, Dokuz Eylül Üniversitesi son sınıf öğrencilerinin kariyer planlamalarına KOÇ’luk yapacak! AC’nin profesyonel koçları, Dokuz Eylüllülere kariyer planı ve kariyer planlama hakkında ücretsiz 4 seanslık koçluk desteği sağlayacaklar!

“BU KARİYER NEREYE GİDER? – Kariyer Koçluğu Programı” Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ile AC Türkiye İzmir Temsilciliği (AC İzmir) arasında Ekim 2017’de başlayacak ve 2017-2018 Güz Dönemi içerisinde gerçekleşecek bir koçluk projesidir. Program, yakın gelecekte iş hayatında aktif olarak rol alacak olan DEÜ FAKÜLTE ve MESLEK YÜKSEKOKULLARI‘nda öğrenim gören SON SINIF öğrencilerinin, kişisel farkındalıklarını artırarak kendi kariyer hedeflerini belirlemelerine ve kariyer planlarını gerçekleştirmelerine yönelik koçluk yapmayı amaçlamaktadır.

Siz de yakın gelecekte iş hayatına atılmadan önce, profesyonel koçluk desteği almak isterseniz hemen şimdi başvurun! Üniversite tarafından seçilecek 20 öğrenciden biri olun.

Başvuru için formu 15 Ekim 2017 tarihi saat 23:59’a kadar eksiksiz biçimde doldurunuz. Başvurunuz  sonrası sizlerle mülakata davet etmek amacıyla iletişme geçilecek, programa katılmaya hak kazananların listesi 30 Ekim 2017 tarihinde DEÜ  Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü  (DEÜ KPMİ)  web sayfasında (www.kariyer.deu.edu.tr) yayınlanacaktır.

AFİŞ İÇİN TIKLAYIN