“BU KARİYER NEREYE GİDER?” Mülakatlara Katılmaya Hak Kazananlar

30-10-2017

bkng1“BU KARİYER NEREYE GİDER?” Koçluk Programı için, son sınıf Fakülte ve MYO öğrencilerimiz tarafından yüzlerce başvuru gerçekleştirilmiştir.  Koordinatörlüğümüz tarafından uzun uzadıya değerlendirilen başvurular arasından akademik birimlerine göre, güncel not ortalaması, iş staj deneyimleri ve kariyer hedeflerini ifadeleri dikkate alınarak, koçluk eğitimine uygun bulunma ihtimali olan  20 öğrencimiz tespit edilmiş ve seçim için son aşama olan mülakat aşamasına katılmaya hak kazanmışlardır. Mülakatlar 1 Kasım ve 8 Kasım Çarşamba saat 12:00’de DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü’nde gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrencilerimize ilgileri için teşekkür ederiz. Benzer etkinliklerle yine sizlerle beraber olacağız, bizi takipte kalın!

İşte Son Aşama Mülakata Girecek Olanların Listesi!