CampusWIN Üniversite Temsilcilerini Arıyor

03-03-2017

campuswin

CampusWIN nedir?

TurkishWIN, üniversitelerde liderlik özellikleri taşıyan kadın öğrencilerine CampusWIN programıyla yatırım yapıp, “O Yaparsa Ben De Yaparım” dedirten pozitif rol model kadın hikayelerinin kampüslerde yaygınlaştırmayı amaçlar. Kampüs lideri, mentor desteği alabilir, oluşturulan sosyal ağ ile geleceğe hazırlanırken global kadın lider ağına da üyelik ile erişim sağlayabilirler. CampusWIN programının sunduğu kişisel ve kariyer gelişimine katkıda bulunan etkinliklere katılım hakkı edinirler. Ayrıca TurkishWIN üyelerine açık olan ilham verici etkinliklere de katılabilirler.

Kampüs liderlerimiz TurkishWIN’i temsil ederken, ilham veren etkinlikleri okullarında duyurur, kadına odaklı ve kendi kulüplerinde düzenledikleri etkinliklerinin organizasyonunda aktif görev alırlar. Liderler, kampussesver.com blogunda deneyimlerini paylaşır, sosyal medya kanalları, etkinlik organizasyonu, yetenek yönetimi gibi çeşitli projelerden kendilerine uygun olanlarda aktif olarak çalışarak gelişimlerine katkı sağlarlar.

Bunun yanında, kampüs liderleri, üniversitelerinde Women in Business ve Women in Engineering kulüpleri kurmak için TurkishWIN’den organizasyon ve konuşmacı desteği alır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.