“DEÜ KARİYER FUARI: İMYO GÜNLERİ 2018” İÇİN FİRMA BAŞVURULARI BAŞLADI

20-03-2018

imyo18trailer2

Koordinatörlüğümüz tarafından geleneksel olarak organize edilen “DEÜ Kariyer Fuarı”etkinlikleri bu yıl da devam etmektedir. “DEÜ Kariyer Fuarı – İMYO Günleri 2018” etkinliği, yıl içindeki dördüncü ve son kariyer fuarı etkinliğimiz olup teknik ve idari alanlardaki ön lisans öğrenimi gören Dokuz Eylüllü öğrencilerimizin faydalanıp, çeşitli iş/staj mülakatları da yapabileceği bir fuar organizasyonudur. İlgili fuarımız, 2-3 Mayıs 2018 tarihlerinde olup Buca Eğitim Yerleşkemiz İzmir Meslek Yüksekokulu Blokları alanlarında gerçekleşecektir.

İlgili alanlarda faaliyet gösteren kuruluşların çalışma ortamlarını, İK politikalarını İzmir Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile birebir iletişime geçme şansı yakalayarak onlara aktarmak ve onlarla tanışmak için tüm detaylar web sayfamızda yer almaktadır: kariyer.deu.edu.tr

DEÜ KARİYER FUARI etkinlikleri Firma ve Kurumlara neler sunacak:

Firma veya kurumunuz, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden Dokuz Eylül öğrencileriyle bir araya gelmiş olacak,Firma veya kurumunuz, fuar kapsamında, 14 Bin’e yakın öğrencisi olan Ege Bölgesi’nin en büyük meslek yüksekoklu içerisindeki 7 idari program ile 16 teknik programın öğrencileriyle etkileşime geçme fırsatını yakalayacak,Firma veya kurumunuzun çalışma ortamlarını ve İK politikalarını, öğrencilerimizle akademik birimler içerisindeki stantlarda birebir iletişime geçerek aktarabilecek, onlardan geri bildirimler toplayabilecek,Firma veya kurumunuz, akademik birimler içerisinde oluşturacağımız mülakat alanlarında, dilediğiniz profildeki öğrencilerimizle mülakat ortamında görüşüp doğrudan iş başvurusu alabileceksiniz.

DEÜ KARİYER FUARI İMYO GÜNLERİ 2018

DEÜ KARİYER FUARI