DEÜ KARİYER FUARI – SAĞLIK GÜNLERİ 2018 BAŞLIYOR!

09-04-2018

saglik18trailer2rgb

DEÜ KARİYER FUARI Sağlık Günleri 2018 Başlıyor!

Geleneksel olarak her yıl organize ettiğimiz Kariyer Fuarı etkinliklerinden Sağlık Günleri, bu yıl 17-18 Nisan 2018 (Salı-Çarşamba) tarihlerinde İnciraltı Sağlık Yerleşkemizde Sağlık Bilimleri, Tıp, Hemşirelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Sağlık Teknikerlikleri alanlarında eğitim gören öğrencilerimize yönelik olmak üzere “DEÜ KARİYER FUARI Sağlık Günleri 2018” başlığı altında gerçekleşecektir.

Etkinlik, DEÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü, DEÜ Hastanesi, DEÜ Tıp Fakültesi, DEÜ Hemşirelik Fakültesi, DEÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, DEÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile İŞKUR İzmir İl Müdürlüğü destekleriyle DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir.

Tıp Fakültesi Derslikler Grubu Binası’nda kapalı alanlarda katılımcı sağlık kurumları, 17-18 Nisan 2018 tarihlerinde, İnciraltı Sağlık Yerleşkemizde stant açarak; açık pozisyonları için mülakatlar yaparak, kurum tanıtım sunumları gerçekleştirerek, öğrencilerimizle bir araya gelme fırsatı bulacaklardır. Etkinlikte ayrıca aynı binada yer alan Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonu‘nda Kişisel, mesleki  gelişim ve yurt dışı eğitim olanakları hakkında bilgilendirme toplantıları olacaktır.

İşte “DEÜ KARİYER FUARI SAĞLIK GÜNLERİ 2018” in kesinleşen katılımcıları…

ACIBADEM SAĞLIK GRUBU

AMERİKAN HASTANESİ ve KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ

ARAŞTIRMACI İLAÇ FİRMALARI DERNEĞİ

DEPARK

DEÜ Bioİzmir

DEÜ İZMİR BİYOTIP VE GENOM ENSTİTÜSÜ

DEÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

DEÜ KEMİK KIKIRDAK DOKU BİYOTEKNOLOJİ UAM (KEKDOB)

EDUCATION USA

EKOL

İNOVATİF HEMŞİRELER DERNEĞİ

İZMİR BİYOTIP VE GENOM MERKEZİ

KSK ONE TEAM

LÖSEV

MEDICAL PARK

MEMORIAL SAĞLIK GRUBU

TÜRKİYE İŞ KURUMU

Öğrencilerimizin bu yıl mülakatlara girmek için önceden çevrim içi kayıt yapmasına gerek yok. Peki süreç nasıl işleyecek?

1. Aşağıdaki bağlantılarda yer alan listelerden, hangi kurumun, mülakat için hangi bölüm koşulunu  talep ettiğini öğrenin. Hangi kurumların mülakatlarına katılmak istediğinizi tespit edin. Unutmayın şartları karşılamıyorsanız firma yetkilileri sizle görüşmek istemeyeceklerdir.
  2.  Bir firmanın mülakatı yaklaşık 120 dk. sürecek olup mülakata giren her kişiye ne kadar zaman ayıracakları tamamen firma mülakat yetkililerinin  inisiyatifindedir. Ancak genellikle bu tür mülakatlarda bir kişinin ortalama 5-15 dk görüşmede kaldığı gözlemlenmektedir. Ayrıca firmalar aday kalabalıklığı durumunda 4-5 kişi veya 10 kişi vb. gruplarla toplu görüşmeler de yapabilmektedir.
  3. Kararınızı verdikten sonra, mülakatın gerçekleşeceği noktaya gidip (2 adet mülakat odasının tümü, Tıp Fakültesi Derslikler Grubu Binası içerisindedir. ( ADRES İÇİ TIKLAYINIZ ) ilgili mülakatın masasında bulunan görevli arkadaşlardan sıra numarası almanız gerekmektedir. Numaranızı aldıktan sonra numaranızı ve kişisel bilgilerinizi masada kaydedip sıranın size gelmesini bekleyebilirsiniz. Bekleme süreci esnasında sıranın nasıl ilerlediği ve size tahmini ne kadar zaman kaldığı konusunda masadaki görevli arkadaşlar sizlere destek olacaktır.
  4. Hangi firmaya hangi zaman aralıklarında ne kadar yoğun bir talep olacağı kestirilemediğinden, sıra dağıtmaya ilgili mülakattan 30 dk. önce başlayacak olan masamıza mümkün olduğunca erken gelmenizi tavsiye eder, numaranızı almaya gelirken sıraya girip bizlere destek olmanızı temenni ederiz. Özgeçmişinizi yanınızda getirmeyi unutmayınız.

Tüm öğrenci ve mezunlarımıza bol şans dileriz.

Dr. Öğr. Üyesi Murat ÇOLAK

DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü

KURUMLARIN İLGİLENDİĞİ, AYNI ZAMANDA MÜLAKAT YAPACAKLARIN DA ADAY KABUL EDECEKLERİ BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYINIZ

clipart-image-of-a-black-and-white-cursor-hand-with-pointer-finger-9