Dokuzçeşmeler Kariyer Fuarı için Hazır

15-03-2017

afisdokuzcesmeler17wDokuz Eylül Üniversitesi’nin en geniş kapsamlı kariyer etkinliği “Kariyer Fuarı: Dokuz Eylül“ 21 Mart’ta  Sosyal Bilimler odaklı Dokuzçeşmeler Günü ile devam ediyor. 21 Mart’ta Salı günü Dokuzçeşmeler’de DEÜ İİBF Çok Amaçlı Aktivite Merkezi (ÇAM) içerisinde 20’den fazla firma ile stantlarda görüşmek, iş ve staj pozisyonları, çalışma ortamları ve kariyer seçenekleri hakkında birebir konuşmak isteyen Dokuz Eylül’lü öğrenci ve mezunlarımızı fuarımıza bekliyoruz.

AFİŞ İÇİN TIKLAYIN!

KATILIMCI FİRMALAR İÇİN TIKLAYIN

21 Mart 2017 tarihinde Buca, Dokuzçeşmeler Yerleşke’mizde, firmalardan gelen talepler doğrultusunda İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme ve Edebiyat Fakülteleri öğrencileri/mezunları için DEÜ İİBF Çok Amaçlı Aktivite Merkezi (ÇAM) içerisinde toplam 23 katılımcı firma ve kurum stant açacaktır. Bunlardan 8’i ise açık pozisyonları veya staj olanakları için ilgili öğrenci/mezunlarla mülakatlar yapacaklardır. Eğer siz de ilgili fakültelerden öğrenci ve mezunlarımızdan biriyseniz, Dokuzçeşmeler’deki hangi firmalar sizinle mülakat yapmak istiyor aşağıdaki bağlantılardan öğrenebilirsiniz.

MÜLAKAT YAPACAK FİRMALARIN KABUL EDECEĞİ ADAY PROFİLLERİNİ ve MÜLAKAT İLE SEMİNERLERİN ZAMAN PROGRAMINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

MÜLAKATLARA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Mülakat odaları 1, 2, 3, 4, ÇAM içerisinde üst katta olacaktır. Birden fazla firma için başvuru yapabilirsiniz, ancak mülakat zamanlarınızın başka bir mülakat zamanıyla, yada İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleşecek seminerlerle çakışabileceği için yukarıdaki zaman programına göz atın.

GEÇEN YILKİ TÜM KARİYER FUARLARINDAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ!

GÜNCELLEMELERİMİZ İÇİN FACEBOOK KARİYER FUARI ETKİNLİK SAYFAMIZI ZİYARET EDİN!

HERKESE VERİMLİ GEÇEN BİR KARİYER FUARI DİLERİZ!