“ERP ile Bir Adım Önde Ol-2”

29-09-2017

basliksiz-1

Koordinatörlüğümüz ile ERP Committee Turkey işbirliğiyle organize edilen “ERP ile Bir Adım Önde Ol – 2” konferansında öğrencilerimiz, ERP (Kurumsal Kaynak Yönetimi) sistemleri hakkında aydınlatılıp işletmelerde mal ve hizmet üretimi için gereken işgücü, makine, malzeme gibi kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayan bütünleşik yönetim sistemlerini oluşturan ERP kavramı ve felsefesi hakkında uzman katılımcılar tarafından bilgilendirilecekler.

AFİŞ İÇİN TIKLAYINIZ            PROGRAM AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Organizasyon yönetim sürecinde  bir bütün oluşturarak çok sayıda iş sürecini tanımlayan ve bu iş süreçleri arasında veri akışı sağlayan ERP sistemleri hakkında bilgi paylaşmak üzere, ERP Komitesi Koordinatörü M.Göker SARP, DEÜ Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömür Yaşar SAATÇİOĞLU, IAS Türkiye Yazılım Destek Birim Yöneticisi Tuba İNAY ve Baran Ambalaj A.Ş. İnsan Kaynakları & Kalite Sistemleri Koordinatörü Tolga KUŞ konuşmacı olarak konferansa katılacaklar.

11 Ekim 2017 Çarşamba Günü, Denizcilik Fakültesi Konferans Salonu’nda saat 14:00’te gerçekleşecek olan ve İşletmeYönetimEkonomiYazılım ve Endüstri Mühendisliği gibi disiplinlerle çok yakından ilgili bir konu başlığına sahip ve ziyaretçilerine katılım sertifikası verilecek olan konferansa sizleri de bekliyoruz.