Kariyer Fuarı İMYO’da Başlıyor!

03-05-2017

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin en geniş kapsamlı kariyer etkinliği “Kariyer Fuarı: Dokuz Eylül“ 8-11 Mayıs tarihleri arasında ön lisans alanlarına odaklı İMYO Günleri ile devam ediyor. 8-9-10-11 Mayıs günlerinde  Buca, DEÜ Eğitim Yerleşkesi’nde, DEÜ İzmir Meslek Yüksekokulu (İMYO) D-Blok Binasında, Makine, İmalat,  Bilişim, Teknoloji, Gıda, Medikal, ve Hizmet sektörlerinden  20’den fazla katılımcı firma tanıtım sunumları yaparken bazıları tanıtım stantları da açacak. Ön lisans öğrencilerimiz, tanıtım sunumlarında, firmaların kurumsal özellikleri, çalışma kültürleri ve işe alım politikalarıyla ilgili detaylı bilgileri bizzat yine firmaların İnsan Kaynakları yetkililerinden öğrenebilecekler. 4 gün boyunca etkinliğe katılacak olan öğrencilerimiz ayrıca firma yetkililerine staj veya iş başvuruları ile ilgili danışabilecekler.

AFİŞ İÇİN TIKLAYIN!

KATILIMCI KURUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

FİRMA TANITIM SUNUMLARININ ZAMAN PROGRAMINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

GÜNCELLEMELERİMİZ İÇİN FACEBOOK KARİYER FUARI ETKİNLİK SAYFAMIZI ZİYARET EDİN!