Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Yoluna Yeni Yönetimle Devam Ediyor.

16-11-2017

1

Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarının kariyer yolculuklarında onlara destek olan, bu doğrultuda etkinlikler ve  projeler organize eden birimimiz bugün, koordinatörlüğe atanan Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Çalışma  Ekonomisi  ve Endüstri İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Çolak ile bir araya geldi.

Tınaztepe Yerleşkesi’ndeki koordinatörlükte, çalışanlarla beraber toplantı gerçekleştiren  DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Murat Çolak, faaliyetler hakkında detaylı bilgi edinirken önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projelerle ilgili bilgiler aktarıp koordinatörlük personeliyle fikir alışverişinde bulundu. Çolak, aynı zamanda da birimimize bağlı Mezunlar Ofisi’ni de inceledi.