MOTİVASYON GEZİSİ KAPSAMINDA TUNCELİ’DEN GELEN ÖĞRENCİLERDEN DOKUZ EYLÜL’E ZİYARET

05-12-2017

Tunceli Valiliği himayeliğinde Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Motivasyon Gezisi” kapsamında 30 Kasım Perşembe günü, Tunceli ve ilçelerinden İzmir’e gelen 75 lise son sınıf öğrencisi, DEÜ Rektörlük binamızı gezerek üniversitemizle ilgili bilgiler edindiler. Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Murat ÇOLAK ile koordinatörlük personeli Erdem BENZEDEN, ziyaretçi öğrencilere, üniversitemiz hakkında bilgiler verip DEÜ’nün akademik birimleri, öğrencilerimize yönelik faaliyet ve olanakları tanıtan bir sunum gerçekleştirdiler.

Öğrenciler, aynı zamanda DEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Hüseyin ÇATAL, DEÜ Genel Sekreteri Yard. Doç. Dr. Recep Yiğit’i ve DEÜ Genel Sekreter Yrd. V. Kamil KOÇAK,’ı ziyaret ettiler. Motivasyon Gezisi kapsamında toplamda 200’den fazla Tuncelili lise son öğrencisinin üniversitemize ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor.