TEB Akıl Fikir Yarışması – İcat Çıkar için Son Başvuru Tarihi 31 Ocak

29-01-2020

Tüm üniversite öğrencileri 31 Ocak 2020 tarihine kadar www.icatcikar.com sitesinden detaylı bilgilere erişip yarışmaya katılabilirler.

Yarışmaya Üniversite Öğrencileri ve TEB Müşterileri bankacılık / finans alanındaki projeleriyle, Teknolojik Girişimciler ise her konudaki yenilikçi fikir ve projeleriyle katılabiliyorlar.

Yarışmaya katılmak isteyenlere yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı ipuçları;

•          TEB Kredi Kartlarına hangi yeni özellikleri ekleyebiliriz? Yenilikçi, yaratıcı kredi kartı kampanyaları neler olabilir?
  •          CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulamamıza yeni eklenecek yeni özellikler neler olabilir?
  •          Bireysel kredilerde TEB’i farklılaştıracak yeni kampanyalar neler olabilir?
  •          Belirli sektörlere veya meslek gruplarına sunabileceğimiz yenilikçi ürün ve hizmetler neler olabilir?
  •          Maaş anlaşmalı müşterilerimize sunacağımız farklı hizmetler neler olabilir?
  •          Yenilikçi ve yaratıcı sigorta ürünleri neler olabilir?
  •          Emeklilere yönelik yenilikçi ürün ve hizmetler neler olabilir?
  •          Tarım Bankacılığında yeni ürün ve hizmetler neler olabilir?
  •          Kadın Bankacılığına yönelik yenilikçi ürün ve hizmetler neler olabilir?
  •          TEB POS kullanımı artırmak için hangi yenilikçi hizmet ve kampanyaları sunabiliriz?
  •          Sosyal medyayı TEB’i ve ürünlerini tanıtmak için nasıl daha etkin kullanabiliriz?
  •          Müşterilerimize mükemmel bir deneyim yaşatabilmek için  kullanabileceğimiz yenilikçi uygulamalar neler olabilir?
  •          Mobil, İnternet, ATM ve Telefon Bankacılığı kanalında sunduğumuz hizmetleri nasıl farklılaştırabiliriz?
  •          Özel ve Yıldız Bankacılık müşterilerine hangi yeni ürün ve hizmetleri sunabiliriz?
  •          KOBİ’lere ve Kurumsal bankacılık müşterilerine özel ürün, hizmet ve kampanyalar neler olabilir?