Üniversite Tanıtım Etkinlikleri

LİSE TANITIMLAR VE FUAR KATILIMLARI

Koordinatörlüğümüz, 2012 yılından itibaren üniversitemizi tercih edecek öğrencilere yönelik çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Üniversite Tercihi Fuarları ve benzeri aktivitelerde Koordinatörlüğümüz, Dokuz Eylül Üniversitesi Akademik Bölümlerinin içerikleri ve kariyer alanları ile ilgili üniversite öğrencisi adaylarına bilgiler vermekte ve üniversitemizi temsil etmektedir.

ÜNİVERSİTEMİZDE LİSELERE YÖNELİK TANITIM SUNUMLARI

Bu tanıtıcı faaliyetler arasında ilgili bölümlerden detaylı bölüm sunumlarıyla bizlere eşlik eden öğretim üyelerimizin de katıldığı üniversite tanıtım toplantıları vardır. Bu toplantılar genellikle DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi Merkez Kütüphane Konferans Salonunda Ziyaretçi Lise öğrencilerine yönelik olarak 4-5 bölüm tanıtımı şeklinde yapılmaktadır. Üniversitemizi ve fakülteleri fiziki olarak ziyaret edip gezmek isteyen okulların ise direk olarak ilgili fakülteye bu linkten (http://www.deu.edu.tr/DEUWeb/Icerik/Icerik.php?KOD=19533) başvurmaları gerekmektedir.

TANITIM MATERYALLERİ TALEPLERİ

Koordinatörlüğümüz ayrıca, tüm ülkemizdeki lise öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan tanıtım broşürlerini de talepleri doğrultusunda, lise, rehberlik ve araştırma merkezleri vb. kurumlara imkanlar dahilinde yollayabilmektedir.

ÜNİVERSİTE’M DOKUZEYLÜL

Her yıl tercih döneminde ise Tüm bölüm hocalarımızın üniversitemizde bir araya geldikleri “Üniversite’m Dokuz Eylül – Tercih Günleri” ise tanıtım etkinliklerimizin en geniş kapsamlısıdır.