ÇEVRİM İÇİ DEÜ KARİYER FUARI: SAĞLIK GÜNLERİ 2021

19-05-2021

DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından 4. kez Sağlık yerleşkesi öğrencilerimize yönelik olarak organize edilen Kariyer Fuarı etkinliği bu kez çevrim içi olarak gerçekleşecektir. “Sağlık Günleri” başlığı altında gerçekleşecek Çevrim İçi DEÜ Kariyer Fuarı, İnciraltı Sağlık Yerleşkemizdeki 5 farklı akademik birimimizin de desteğiyle bu birimlerin son sınıf öğrencilerine yönelik olarak planlanmıştır. Bu birimler aşağıdaki gibidir.

• Sağlık Bilimleri Enstitüsü
  • Tıp Fakültesi
  • Hemşirelik Fakültesi
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu
  • Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Etkinlik 24-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında 5 gün boyunca devam edecektir. Etkinliğe profesyonel sağlık hizmeti veren kuruluşlar katılım göstermektedir. Etkinliğin temel amacı sağlık alanındaki son sınıf öğrencilerimiz ile bu kuruluşları bir araya getirmektir. online.deu.edu.tr platformunda gerçekleşecek etkinlikte sağlık kuruluşlarını temsilen insan kaynakları yöneticileri ve yetkililer, kuruluşlarının organizasyon yapısını, işe alım politikalarını, çalışma koşulları ve kariyer gelişim seçenekleri ile ilgili bilgileri canlı oturumlarda öğrencilerimizle paylaşacaklardır. Öğrencilerimiz de kuruluş yetkililerine sektörle ilgili tüm merak ettiklerini bu oturumlarda doğrudan sorma fırsatını yakalayacaklardır.

Sağlık kuruluşları, öğrencilerimiz ile canlı oturumlarda bir araya geleceklerdir. Bu oturumun ardından sağlık kuruluşlarının talep ettiği öğrenci profiline uygun öğrencilerimiz dilerlerse kuruluşların insan kaynakları yetkililerin organize ettiği iş ve staj mülakatları için ayrı oturumlara katılabileceklerdir. Bu oturumlarda yetkililer, pozisyonlara ve başvuru sayısına göre gerek grup şeklinde gerek bire bir görüşmelerle son sınıf öğrencilerimizi iş pozisyonları için değerlendireceklerdir.

ETKİNLİĞE KATILACAK KURULUŞLARIN SUNUM VE MÜLAKAT PROGRAMINI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

MÜLAKATLARA BAŞVURULAR TAMAMLANMIŞTIR.

NOTLAR:

Öğrencilerimizin, online.deu.edu.tr portalındaki “ÇDKF: SAĞLIK GÜNLERİ ’21” adlı modüle tanımlanabilmeleri için başvurularını tamamlarken bizlere yetenekkapisi.org daki sorular bölümünde “@ogr.deu.edu.tr” uzantılı adreslerini vermeleri gerekmektedir.

Tanıtım toplantıları tüm başvuran öğrencilerimizin katılımına açıktır. (her sunum için 150 kişi katılım sınırı vardır.) (Başvurular ilgili lisans/ön lisans birimlerimizin yalnızca son sınıf öğrencilerine ve lisansüstü tüm öğrencilere açıktır.)

BAŞVURU: yetenekkapisi.org  (“etkinlikler” sayfası)

yetenekkapisi.org portalına kayıt olma ve etkinliğe başvurma ile ilgili sorun yaşayan öğrencilerimiz bizlere ulaşabilirler. (kariyerplanlama@deu.edu.tr)