UNIVERA’DA KARİYER YOLCUĞU

01-06-2021

DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen etkinlik MS Teams üzerinden gerçekleşecek. Univera yöneticileri Bilgisayar Mühendisliği  3. ve 4. sınıf öğrencilerimizle beraber olacak.

İK yöneticilerin katılacağı oturumlara öğrencilerimiz, yetenekkapisi.org portalındaki “etkinlikler” bölümünden başvurabilecekler. Yöneticiler etkinlikte UNIVERA’nın organizasyon yapısını, işe alım politikalarını, çalışma koşulları ve kariyer gelişim seçenekleri ile ilgili bilgilerle alakalı olarak öğrencilere aktarımlarda bulunacaklardır.

yetenekkapisi.org, etkinlikler bölümünde oturumlara başvurabilmek için öğrencilerimizin yetenekkapisi.org  profillerinde bölümleri-sınıfları mutlaka etkinliğe uymalıdır. Etkinliğe başvuran öğrencilerimize koordinatörlüğümüz tarafından etkinlik sabahı MS Teams ekip kodu e-posta olarak gönderilecektir. Öğrencilerimiz @ogr.deu.edu.tr uzantılı adresleri ile MS Teams’e girip  “UNIVERA’DA KARİYER YOLCUĞU” adlı ekiplere katılıp oturum saati başlayacak yayına katılabileceklerdir.

yetenekkapisi.org portalına kayıt olma ve etkinliğe başvurma ile ilgili sorun yaşayan öğrencilerimize bizlere ulaşabilirler. (iletişim)