DEÜ Dönem Başkanlığı’nda İzmir Üniversiteleri Platformu 2019’u “Teknoloji Günleri” ile Tamamladı

03-01-2020

24 ve 25 Aralık tarihlerinde İzmir’deki en kapsamlı Teknoloji etkinliklerinden biri gerçekleştirildi.Dönem Başkanlığını DEÜ’nün yürüttüğü İzmir Üniversiteleri Platformu (İÜP) yıl boyunca gerçekleştirdiği Teknoloji Temalı projelerini, girişimcilik ve inovasyon ekosistemi aktörlerinin, üniversite TTO ve TGB birimlerinin katılımıyla gerçekleşen “Teknoloji Günleri” ile taçlandırdı. DEÜ Sabancı Kültür Sarayı’nda DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet HOTAR ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim ATAY’ın açılış konuşmalarıyla başlayan etkinliğe Son Başbakan ve İzmir Millet Vekili Binalı YILDIRIM da tele konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği konuşmasıyla katıldı. Etkinlik açılış oturumun ardından, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde devam etti.

Etkinlikte öğrenciler, sektör temsilcileri, akademisyenler, teknolojiye ilgi duyan ziyaretçiler, Paneller, Atölyeler ve Business to Business (B2B) iş görüşmeleri ile bir araya geldi. Teknoloji günlerinde, Öğrenci Kulüplerinin çalışmaları ve öğrencilerin teknoloji odaklı projeleri de sergilendi.