Mercedes-Benz Otomotiv Up For All – Kariyere İlk Adım Programı (Engelli Bireyler)

29-07-2024

Mercedes-Benz Otomotiv “UP FOR ALL – Engelli Bireyler İçin Kariyere İlk Adım Programı” Başvuruları Açıldı!

Çeşitliliğin zenginlik olduğu bir kültür ortamını yaratmak amacıyla, Mercedes-Benz Otomotiv’in geçtiğimiz yıl ilk defa hayata geçirdiği uzun dönem staj programı “UP FOR ALL – Engelli Bireyler İçin Kariyere İlk Adım Programı”nın 2024 başvuruları açıldı!

Up For All’ları, dinamik bir çalışma ortamında iş hayatını doğrudan deneyimleyebilecekleri ve mentorluk desteği alabilecekleri bir yolculuk bekliyor.

Üniversite 2. Sınıf, 3. Sınıf, 4. Sınıf, yüksek lisans öğrencisiysen veya yeni mezunsan; aşağıdaki link üzerinden başvurunu tamamlayabilirsin.

Başvuru Linki: (1) UP FOR ALL – Kariyere İlk Adım Programı (Engelli Bireyler) | Mercedes-Benz Otomotiv | LinkedIn

Program hakkında bilgileri aşağıda bulabilirsin.

Departmanlar

Bu programa dahil olacak kişiler, Mercedes-Benz Otomotiv bünyesinde aşağıda yer alan departmanlardan birinde görev alabilecek.

• Satış ve Satış Sonrası Hizmetler
  • Pazarlama ve Kurumsal İletişim
  • Finans, Muhasebe, Finansal Kontrol ve Raporlama
  • Bilgi Teknolojileri (IT) (Siber Güvenlik, SAP Danışmanlığı, İş Analistliği, Proje Yönetimi, Süreç Danışmanlığı, Veri Analitiği, Mühendislik Teknolojileri vb.)
  • Satın Alma
  • İnsan Kaynakları
  • Hukuk ve Uyum

Başvuru Kriterleri

• 4 yıllık bir üniversitede 2. sınıf, 3. Sınıf veya 4. sınıfta okumak; yüksek lisans öğrencisi olmak veya geçtiğimiz 1 yıl içerisinde mezun olmak,
  • Okul döneminde en az 2 gün, ara tatillerde tam zamanlı olarak çalışabilmek,
  • İngilizce bilgisine sahip olmak (tercihen)

İlk gününden staj sürecinin sonuna kadar uçtan uca kurgulanan Up For All Deneyim Yolculuğu içerisinde:

• Onboarding programı
  • Mentorluk programı
  • Mercedes-Benz yöneticilerinden kariyer tavsiyeleri alabileceğin ve farklı iş birimlerini tanıyabileceğin networking etkinlikleri
  • Mezuniyet Partisi

Program Kapsamında Neler Sunuluyor?

• Ücrete ek olarak hediye çeki ve yemek kartı
  • Welcome pack
  • Servis