Tübitak: Kısmi Süreli Aday Araştırmacı

30-09-2024

TÜBİTAK Geleceğin Araştırmacılarını Arıyor!

Üniversitelerin 3. veya 4. sınıfında  öğrenciyseniz, TÜBİTAK’taki kariyer yolculuğunda sizi eşsiz fırsatlar bekliyor.

TÜBİTAK, Türkiye’nin Ar-Ge çalışmalarına yön veren bilim ve teknoloji alanlarında yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı yapısı ile üniversite öğrencilerine Ar-Ge faaliyetlerini yerinde görme ve öğrenme fırsatı sunuyor.

Sizi ülkemizin bilimsel ve teknolojik dönüşümünde etkin rol oynayacak bir kariyer fırsatı bekliyor. Program kapsamında seçilecek 393 adaydan biri olarak, TÜBİTAK’ta kısmi süreli Aday Araştırmacı olarak kariyerine başlayabilir, ardından TÜBİTAK’ta tam zamanlı Araştırmacı olma şansı elde ederek bilim ve teknoloji dünyasında önemli projelere katkı sunma fırsatını yakalayabilirsiniz.

BAŞVURU