DEÜ Kariyer Fuarı: Buca Eğitim Fakültesi 3. Kariyer Günü

16-05-2023

“DEÜ Kariyer Fuarı: Buca Eğitim Fakültesi  3. Kariyer Günü 2023”, bu yıl 3. kez gerçekleşecek. Etkinlik, Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ve Buca Eğitim Fakültesi işbirliğiyle 23 Mayıs 2023 Salı günü, 09:30-17:00 saatleri arasında zoom bağlantısı ve zoom odaları üzerinden gerçekleşecektir.

Kariyer günümüzde yer alacak kurumlar, Buca Eğitim Fakültesi ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü öğrencileri için insan kaynakları politikaları, işe alım süreçleri ve çalışma koşulları hakkında kurumsal tanıtım sunumları ile bilgilendirme yapmak ve açık pozisyonları için başvuru toplayıp, öğrencilerimizle iş/staj mülakatları gerçekleştirme fırsatı bulacaklardır.

Eğitim alanındaki öğrencilerimiz, fuara katılmak için yetenekkapisi.org platformundaki hesaplarıyla etkinlikler bölümünden başvurabilirler

ETKİNLİK PROGRAMI

EĞİTİM KURUMLARININ TERCİH ETTİĞİ ÖĞRENCİ PROFİLİ

• 6 kurum mülakat gerçekleştirecektir.
  • Kurumların kabul edeceklerini belirttikleri öğrenci profiline sahip öğrenciler mülakatlara girebileceklerdir. Diğer profillerdeki öğrencilerin mülakat başvuruları dikkate alınmayabilir. Profilinizin mülakatlara uygun olup olmadığını kontrol etmek için yukarıdaki  EĞİTİM KURUMLARININ TERCİH ETTİĞİ ÖĞRENCİ PROFİLİ tablosunu inceleyiniz.
  • Tanıtım sunumlarından sonra mülakat için başvuru yapan öğrenciler ilgili mülakat zoom odasına önüne girip talimatları beklemelidir.
  • Mülakatların kaçar kişilik gruplar ile yapılacağı ve her mülakatın ne kadar süreceği kurum yetkilisine bağlıdır.