DEÜ KARİYER FUARI: SAĞLIK GÜNÜ 2022

11-04-2022

DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Sağlık Öğrencilerimize yönelik olarak organize edilen Kariyer Fuarı etkinliği bu kez “DEÜ Kariyer Fuarı, Sağlık Günü 2022” adıyla, 15 Temmuz Sağlık ve Sanat Yerleşkemizdeki 6 farklı akademik birimimizin de desteğiyle planlanmıştır. 19 Nisan 2022 günü gün boyu sürecek etkinliğimize destek veren bu birimler aşağıdaki gibidir.

• Sağlık Bilimleri Enstitüsü
  • Tıp Fakültesi
  • Hemşirelik Fakültesi
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi
  • Diş Hekimliği Fakültesi
  • Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Etkinliğe profesyonel sağlık hizmeti veren kuruluşlar katılım göstermektedir. Etkinliğin temel amacı sağlık alanındaki öğrencilerimiz ile bu kuruluşları bir araya getirmektir. “Tıp Fakültesi Derslikler Grubu Binası”nda gerçekleşecek etkinlikte sağlık kuruluşlarını temsilen insan kaynakları yöneticileri ve yetkilileri, kuruluşlarının organizasyon yapısını, işe alım politikalarını, çalışma koşulları ve kariyer gelişim seçenekleri ile ilgili bilgileri “Kurucu Öğretim Üyeleri Salonu”nda öğrencilerimizle paylaşacaklardır. Öğrencilerimiz de kuruluş yetkililerine sektörle ilgili tüm merak ettiklerini bu oturumlarda doğrudan sorma fırsatını yakalayacaklardır.

Sağlık kuruluşları, bu sunum oturumlarının ardından talep ettikleri öğrenci profiline uygun öğrencilerimiz ile iş ve staj mülakatları için Seminer-1 ve Seminer-2 sınıflarında bir araya geleceklerdir. Bu oturumlarda yetkililer, 2  saat boyunca pozisyonlara ve başvuru sayısına göre gerek grup şeklinde gerek bire bir görüşmelerle son sınıf öğrencilerimizi iş pozisyonları için değerlendireceklerdir.

ETKİNLİĞE KATILACAK KURULUŞLARIN SUNUM VE MÜLAKAT PROGRAMINI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURU: yetenekkapisi.org  (“Etkinlikler” sayfası)

yetenekkapisi.org portalına kayıt olma ve etkinliğe başvurma ile ilgili sorun yaşayan öğrencilerimiz bizlere ulaşabilirler. (kariyerplanlama@deu.edu.tr) 0232 301 78 -91-92-93-94-98