DEÜ Kariyer Fuarı: Sağlık Günü 2023

18-04-2023

“DEÜ Kariyer Fuarı: Sağlık Günü 2023”, bu yıl 7. kez gerçekleşecek. Etkinlik, Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Tıp Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle 27 Nisan 2023 tarihinde 09:00-17:30 saatleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi 15 Temmuz Sağlık ve Sanat Yerleşkesinde, Tıp fakültesi Derslikler Grubu Binası’nda gerçekleştirilecektir.

Kariyer fuarımızda stant açacak kurumlar, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Tıp Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) öğrencileri için insan kaynakları politikaları, işe alım süreçleri ve çalışma koşulları hakkında kurumsal tanıtım sunumları ile bilgilendirme yapmak ve açık pozisyonları için başvuru toplayıp, öğrencilerimizle iş/staj mülakatları gerçekleştirme fırsatı bulacaklardır.

Sağlık alanındaki öğrencilerimiz, fuara katılmak için yetenekkapisi.org platformundaki hesaplarıyla etkinlikler bölümünden başvurabilirler

ETKİNLİK PROGRAMI

SAĞLIK KURUMLARININ TERCİH ETTİĞİ ÖĞRENCİ PROFİLİ