Ege Kariyer Fuarı 2024 Denizli’de Başlıyor!

28-11-2023

FUARA BAŞVURU VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

“Yetenek Her Yerde” temasıyla, 2019 yılında yola çıkan Bölgesel Kariyer Fuarları, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir.

Her bölgede gerçekleştirilen bu etkinliklerden biri olan  “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı” bu yıl Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde, 21-22 şubat 2024 tarihlerinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bölgedeki paydaş üniversiteler ile birlikte düzenlenecektir.

Denizli’de ikamet eden öğrencilerimize  yönelik duyuru için tıklayınız…

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin de paydaşı olduğu etkinlikle ilgili detaylar;

KATILIMCILAR

Ege Bölgesi’ndeki farklı üniversitenin öğrencilerinin/mezunlarının katılımına açık olacak bu organizasyonda;

• İş fırsatı yakalamak isteyen öğrenciler ve mezunlar
  • Staj imkanı arayan ara sınıf öğrencileri
  • Kariyer hedeflerini farklılaştırmak ve geliştirmek isteyen ön lisans, lisans, lisansüstü öğrencileri ve mezunlar katılım göstereceklerdir.

FİRMA VE KURUMLAR

Katılımcı firma ve kurumlara, 2 gün boyunca stant açarak Ege bölgesindeki üniversitelerin bölümlerinden katılım gösterecek öğrencilere/mezunlara kendilerini tanıtma olanağı verilecektir.

• Firma ve kurumlara stantlarında iş ve staj için CV kabullerinin yapılması sağlanacaktır.
  • Mezun ve son sınıf öğrencilerimizle mülakat yapmak isteyen kurum ve şirketlere mülakat odası tahsis edilecektir.