Kariyer Danışmanlığı Projesi ’24

04-04-2024

DEÜ Buca Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı (PDR) ile DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü (KPMİ) işbirliğiyle organize edilen “Kariyer Danışmanlığı Projesi ’24” 2023-2024 Bahar Dönemi için başlıyor.

Tüm DEÜ öğrencileri, yetenekkapisi.org hesaplarıyla danışmanlık görüşmeleri için başvuru yapabilecekler. Danışmanlar, alanlarında özel eğitim almış PDR 3. Sınıf öğrencilerimizden oluşmaktadır. 15 Nisan 2024‘den itibaren randevular oluşturulmaya başlanabilecektir.

İsteyen öğrencilerimiz, yetenekkapisi.org sayfasında “Kariyer Danışmanlığı”  bölümünden mevcut üç danışmanlık takviminden birini seçerek, kendilerine uygun zaman diliminde “boş” olarak görünen randevu hücresine tıklayarak randevu taleplerini gerçekleştirebilirler. Aynı gün içerisinde randevuları KPMİ tarafından onaylanacak ve kendilerine bu onaya dair bir SMS mesajı gelecektir. Danışmanlıklar Çevrim içi (online.deu.edu.tr) olup yalnızca Pazartesileri günleri DEÜ KPMİ ofisinde yüz yüze de gerçekleştirilecektir.

Randevu almak için aşağıdaki adımları takip ediniz:

1. yetenekkapisi.org hesabınız ile “Kariyer Danışmanlığı” bölümünden bir takvim seçin. Seçtiğiniz takvimde size uygun zaman dilimleri görünmüyorsa, diğer takvimleri deneyin. (YALNIZCA DEÜ PDR KPMİ – 1 -2 VE 3 NO’LU TAKVİMLERİ SEÇMELİSİNİZ)

2. Randevu kutucukları teknik nedenlerden dolayı 30 dk. lık görünmektedir. Ancak randevularınız 60 dk. lıktır. (örneğin 15:30 – 16:00 kutucuğunu seçtiğinizde aslında 15:30 – 16:30 zaman dilimi için randevu alırsınız.)

3. Randevunuz eğer çevrim içi ise (Pazartesi Günleri Harici Tüm Günler) randevunuzu seçtikten sonra açılan kutucuktaki açıklama kısmına online.deu.edu.tr için kullandığınız DEU UZANTILI E-POSTA ADRESİNİZİ mutlaka yazınız. Sizi online.deu.edu.tr (sakai) üzerindeki “2024 kariyer danışmanlığı” modülüne ekleyeceğiz.

4. Bu aşamadan sonra randevusu çevrim içi olan öğrencilerimiz, randevu zamanında online.deu.edu.tr  platformumuza girerek “2024 kariyer danışmanlığı” modülüne giriş yapıp CANLI DERS başlığı altında, üzerlerinde kendi ad-soyadlarının ilk harfleri ve randevu tarihinin yazılı olduğu canlı toplantı bağlantısına tıklayarak çevrimiçi danışmanlık görüşmelerine başlayabilirler. PDR’den danışman öğrencilerimiz kendilerini canlı toplantıda bekliyor olacaklar.

5. Randevusu yüz yüze olan olan öğrencilerimizin, ilgili zaman diliminde Tınaztepe Yerleşkesi’ndeki Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü Ofisi’nde olmaları gerekmektedir. KONUM İÇİN TIKLAYINIZ

6. Randevu iptali, detaylı bilgilendirme ve aklınıza takılan sorular için mutlaka DEÜ KPMİ ile iletişime geçin:

Dokuz Eylül Üniversitesi – Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü Tınaztepe Yerleşkesi Buca – İzmir / Türkiye 35390 kariyerplanlama@deu.edu.tr 0 232 301 78 91-92-93-94-98

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.