ÖZGEÇMİŞ HAZIRLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ – BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ

16-04-2021

Özellikle 3. ve 4.sınıf öğrencilere ve mezunlara iş ve staj başvurularını nasıl yapacaklarını etkili özgeçmişlerini hazırlamalarında kolaylık sağlama üzere verilen seminer, öne çıkan farklılaştırıcı ve etkili bir CV’nin nasıl hazırlanacağı, iş başvurusu sürecinde etkili bir ön yazının önemi, iş mülakatına davet edildikten sonra, mülakat esnasında ve mülakat sonrasında yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında bilgiler içermektedir. Ayrıca seminerde kariyer yolculuklarının başlangıcında  etkili bir Linked-in profilinin oluşturulup doğru yönetilmesi hakkında ipuçları yer almaktadır.

Bu etkinlik için yalnızca Buca Eğitim Fakültesi öğrencileri başvuru gerçekleştirebilecek olup başvurular yetenekkapisi.org adresi “etkinlikler” bölümünden alınacaktır.