THY Take-Off Cadet (Yetiştirilmek üzere II. Pilot Aday Adayı) Çevrim İçi Tanıtım Toplantısı

19-04-2024

Take-Off Cadet (Yetiştirilmek üzere II. Pilot Aday Adayı) Nedir?

Yeni mezun veya yakında mezun olacak lisans öğrencilerimize, kariyerlerine Türk Hava Yolları’nda ve zirvede güçlü bir başlangıç yapma imkânı sunarak, tüm dünyada hızla gelişen ve yetişmiş pilot ihtiyacı artan hava yolu taşımacılığında geleceğin başarılı pilotlarını yetiştiren bir programdır.

Take-Off Cadet Programı ile değerlendirme süreçlerine katılan ve süreçleri başarıyla tamamlayan  arkadaşlarımız, II. Pilot aday adayı yetiştirme programına dahil olmakta ve 15-18 ay süren teorik ve uygulamalı derslerden oluşan bir eğitimin ardından II. Pilot adayı olarak Türk Hava Yolları bünyesinde yer alan veya Türk Hava Yolları’nın iş ortağı konumunda olan yurt içi ve yurt dışındaki uçuş eğitim akademilerinde 3-6 ay süren tip eğitimine katılmaktadırlar.

Başvurular tüm lisans bölümlerine açıktır.

THY Yetkilileri ile MS Teams üzerinden gerçekleşecek çevrim içi tanıtım toplantısı 24 Nisan Çarşamba günü saat 15:00‘te gerçekleşecektir.  Toplantıya katılmak için @ogr.deu.edu.tr uzantılı e-posta adresinizle birlikte aşağıda yer alan formu 24 Nisan Çarşamba Saat 09:00 ‘a kadar doldurmanız gerekmektedir. Formu doldurduğunuzda size bir bilgilendirme e-postası iletilecektir. Size ulaşabilmemiz için e-posta hesabınızın kotasını mutlaka kontrol ediniz. 24 Nisan Çarşamba sabahı formu dolduran öğrencilerimize MS Teams oturum giriş bilgileri iletilecektir. Etkinliğe katılan öğrencilere dijital katılım belgesi verilecektir.

İlginiz için teşekkür eder başarılar dileriz.

KVKK KARİYER ODAKLI ETKİNLİĞE KATILAN ÖĞRENCİ