THY – Takeoff101

04-03-2024

Take-Off 101: Kariyer yolculuğun Burada başlıyor!

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu markası Türk Hava Yolları, kariyerine en doğru yerde başlamak isteyen genç yetenekleri bekliyor! Take-Off 101 Programı, lisans 3. ve 4. sınıf öğrencilerine dünyanın dört bir yanına uçan bir markada part-time çalışma şansı sunuyor.

Neden Başvurmalısınız?

• Türk Hava Yolları ailesinin bir parçası olma şansı
• Kendinizi geliştirme imkânı sunan sayısız fırsatlar
• 2025 yılında gerçekleşecek mezuniyet sonrası tam zamanlı iş olanakları

Başvuru Şartları:

• T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olmak
• 01.01.1998 ve sonrasında doğmuş olmak
• En az 4 yıllık üniversitelerin 3. veya 4. sınıfında öğrenci olmak
• 2025 yılında mezun olacak olmak
• Genel not ortalaması en az 65 (100’lük sistemde) veya 2,50 (4’lük sistemde) olmak ve bunu belgeleyebilmek
• İstanbul’daki ofislerde haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere haftada en fazla 30 saat çalışabilmek
• Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak
• İyi derecede İngilizce bilmek (Süreçte İngilizce sınavı gerçekleştirilecektir.)

Başvuru ve Değerlendirme Süreci:

• Başvurular kariyer.net üzerinden 10.03.2024 tarihine kadar alınacaktır.

• Değerlendirme süreci; online genel yetenek ve İngilizce sınavı, video mülakat, fikir maratonu, kişilik envanteri ve kurul mülakatı aşamalarından oluşmaktadır. İhtiyaç durumunda ek değerlendirme adımları uygulanabilecektir.

• Zorunlu stajı olan adaylarımız part-time çalışma sürecinde stajlarını çalıştıkları birimde gerçekleştirebilecektir.

• Yüklenen belgelerin uygunluğu, değerlendirme süreçleri içerisinde kontrol edilecek ve yukarıdaki şartları taşıyan adaylarımız sürece devam edebilecektir. Bu nedenle şartları belgeleyebilmek için E-Devlet üzerinden aşağıda yer alan güncel tarihli belgeleri PDF formatında sisteme yüklemen gerekmektedir.
-Not Dokümü Belgesi (Transkript),
-Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesi (“Adli Sicil Sorgulama” ekranında kurum türü “Resmi” seçilmelidir.),

Çalışma Fonksiyonları:

İlana başvuru yaparken sadece bir çalışma fonksiyonu seçilebilecektir; bu nedenle en uygun çalışma fonksiyonunu seçmeyi unutmayın! Çalışma fonksiyonlarını buradan inceleyebilirsiniz.

Heyecanla başvurunuzu bekliyoruz!

Detaylı bilgi için wehire-isealim@kariyer.net adresinden bize ulaşabilirsiniz.