VESTEL DEÜ’LÜ MÜHENDİSLERLE

18-05-2021

DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen etkinlik iki farklı oturum şeklinde gerçekleşecek. Vestel yöneticileri lisansüstü ve lisans öğrencilerimizle canlı oturumlarda beraber olacak.

İK ve farklı departmanlardan yöneticilerin katılacağı oturumlara aşağıdaki bölümlerdeki öğrencilerimiz, yetenekkapisi.org portalındaki “etkinlikler” bölümünden başvurabilecekler. Yöneticiler etkinlikte Vestel’in organizasyon yapısını, işe alım politikalarını, çalışma koşulları ve kariyer gelişim seçenekleri ile ilgili bilgilerin yanı sıra yazılım süreçleri, büyük veri ve yapay zeka ile ilgili konularda da öğrencilere aktarımlarda bulunacaklardır.

yetenekkapisi.org, etkinlikler bölümünde oturumlara başvurabilmek için öğrencilerimizin yetenekkapisi.org  profillerinde bölümleri mutlaka ilgili bölümler olmalıdır. Etkinliğe başvuran öğrencilerimize koordinatörlüğümüz tarafından MS Teams ekip kodu e-posta olarak gönderilecektir. Öğrencilerimiz @ogr.deu.edu.tr uzantılı adresleri ile MS Teams’e girip  “VESTEL DEÜ’LÜ MÜHENDİSLERLE OTURUM-1 (LİSANSÜSTÜ)” ve “VESTEL DEÜ’LÜ MÜHENDİSLERLE OTURUM-2 (LİSANS)” adlı ekiplere katılıp oturum saati başlayacak yayınlara katılabileceklerdir.

yetenekkapisi.org portalına kayıt olma ve etkinliğe başvurma ile ilgili sorun yaşayan öğrencilerimize bizlere ulaşabilirler. (iletişim)

VESTEL DEÜ’LÜ MÜHENDİSLERLE oturum 1 (lisansüstü öğrencilerimiz)

• Elektrik ve Elektronik Mühendisliği
  • Makina Mühendisliği