Üniversite Tanıtım Etkinlikleri

ADAY ÖĞRENCİLERE YÖNELİK FAALİYETLER

EĞİTİM KURUMLARI TANITIMLAR VE FUAR KATILIMLARI

Koordinatörlüğümüz, 2012 yılından itibaren üniversitemizi tercih edecek öğrencilere yönelik çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Üniversite Tercihi Fuarları ve benzeri aktivitelerde Koordinatörlüğümüz, Dokuz Eylül Üniversitesi Akademik Bölümlerinin içerikleri ve kariyer alanları ile ilgili üniversite öğrencisi adaylarına bilgiler vermekte ve üniversitemizi temsil etmektedir.

ÜNİVERSİTEMİZDE EĞİTİM KURUMLARINA YÖNELİK TANITIM SUNUMLARI

Bu tanıtıcı faaliyetler arasında ilgili bölümlerden detaylı bölüm sunumlarıyla bizlere eşlik eden öğretim üyelerimizin de katıldığı üniversite tanıtım toplantıları vardır. Bu toplantılar genellikle DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi Merkez Kütüphane Konferans Salonunda veya farklı bir noktada (veya uzaktan çevrim içi ) ziyaretçi lise öğrencilerine yönelik olarak farklı bölüm tanıtımları şeklinde yapılmaktadır. Üniversitemizi ve akademik birimleri fiziki olarak ziyaret edip gezmek isteyen okulların ise direk olarak ilgili birime başvurmaları ( Fakülte/YO/MYO sekreterlikleri) gerekmektedir.

Yukarıdaki etkinliklerimiz için,

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TANITIMI EĞİTİM KURUMU BAŞVURU FORMU

TANITIM MATERYALLERİ TALEPLERİ

Koordinatörlüğümüz ayrıca, tüm ülkemizdeki lise öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan tanıtım broşürlerini de talepleri doğrultusunda, lise, rehberlik ve araştırma merkezleri vb. kurumlara imkanlar dahilinde yollayabilmektedir. (Talebiniz için ADAY ÖĞRENCİ DÖKÜMAN TALEBİ konu başlığıyla kariyerplanlama@deu.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.)