2 Haftada 1 Perşembe Eğitimimiz var

03-03-2017

cvm11
Dokuz Eylül Üniversitesi’ndeki tüm son sınıf ve lisansüstü öğrenciler ile mezunlara yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlikte başvuru sırasına göre seçilecek 20 kişi ile           oluşacak sınıfımıza, koordinatörlüğümüzde CV hazırlama ve mülakat teknikleri ile ilgili profesyonel iş yaşamında bilinmesi gereken önemli başlıkları anlatıp özellikle en             çok iş  dünyasına yeni başlarken bu konularla ilgili gereksinimler duyabilecek öğrenci ve mezunlarımızın yanında olmayı hedeflemekteyiz. Etkinliğimiz her iki haftada bir           Perşembe  günü saat 15:00 lie 17: 00 arasında gerçekleşecektir. İlgili eğitimlere başvuru bağlantısı için TIKLAYINIZ!  Afiş için TIKLAYINIZ! 2016-2017 Eğitim dönemindeki ilk Eğitim 10 Kasım 2016 Perşembe günü başlıyor.