“BU KARİYER NEREYE GİDER?” Başvurular Sona Erdi

27-09-2017

Tüm akademik birimlerimizden gelen yoğun ilgi nedeniyle planlanandan çok daha fazla başvuru almış durumdayız.  Başvurularımız kapanmış durumdadır. Başvuru yapan öğrencilerimize e-posta, web sitemiz ve sosyal medya kanallarımızdan  en kısa zamanda seçim süreci ile ilgili bilgilendirme yapacağız. Bizi takip etmeye devam edin. Programımıza olan yoğun ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

Association for Coaching (AC) TurkeyDokuz Eylül Üniversitesi son sınıf öğrencilerinin kariyer planlamalarına KOÇ’luk yapacak! AC’nin profesyonel koçları, Dokuz Eylüllülere kariyer planı ve kariyer planlama hakkında ücretsiz 4 seanslık koçluk desteği sağlayacaklar!

“BU KARİYER NEREYE GİDER? – Kariyer Koçluğu Programı” Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ile AC Türkiye İzmir Temsilciliği (AC İzmir) arasında Ekim 2017’de başlayacak ve 2017-2018 Güz Dönemi içerisinde gerçekleşecek bir koçluk projesidir. Program, yakın gelecekte iş hayatında aktif olarak rol alacak olan DEÜ FAKÜLTE ve MESLEK YÜKSEKOKULLARI‘nda öğrenim gören SON SINIF öğrencilerinin, kişisel farkındalıklarını artırarak kendi kariyer hedeflerini belirlemelerine ve kariyer planlarını gerçekleştirmelerine yönelik koçluk yapmayı amaçlamaktadır.

AFİŞ İÇİN TIKLAYIN