Career Plus Başvuruları Başladı

13-12-2017

Bu yıl 7.si düzenlenen Career Plus başvuruları açılmıştır. Türkiye’nin en gözde üniversitelerinden başarılı öğrencilerin katılımı ile önemli şirketlerin bir araya geldiği, öğrencilerin ilgi ve becerisine göre yönlendirildiği sektör kampları ile kariyerine artı katarken, şirketlerin bünyesine yetenekli adayları dahil etmesini sağlayan bir etkinlik olan Career Plus kampı sayesinde bir çok öğrenciye kişisel gelişimin yanı sıra iş ve staj imkânı da sunuluyor.

Career Plus’ta öncü sektörlerde, dev şirketlerin, en gözde yöneticileri ile; en iyi okulların, kariyer planını belirlemiş, CV’si en güçlü, sosyalliği önemseyen ve Career Plus sınavlarını başarıyla geçen 3. ve 4. sınıf öğrencilerini tek bir etkinlikte buluşturur!  FMCG, Bankacılık, Mühendislik ve Denetim&Danışmanlık sektörleri farklı oturumlarda tek bir kampta; istediğiniz sektörü seçin ve bu ayrıcalıklı kampı kaçırmayın.

Başvuru ve Tüm Detaylar İçin: www.careerplus.org

careerplus