DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN GELEN MEZUNLARIMIZLA “TÜRKİYE YENİDEN: MEZUN BULUŞMASI”NDA BULUŞTUK

28-11-2017

25 Kasım 2017 tarihinde İstanbul’da Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen ve Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından organize edilen “TÜRKİYE YENİDEN: MEZUN BULUŞMASI”na üniversitemizi temsilen katıldık. Etkinliğe, Başbakan Binali YILDIRIM, Başbakan Yardımcısı Hakan ÇAVUŞOĞLU,  YTB Başkanı Mehmet KÖSE ile farklı dönemlerde ülkemizdeki üniversitelerden mezun olup yurt dışında çeşitli başarılara imza atan yabancı uyruklu Türkiye Mezunları konuşmacı olarak katıldılar.

Üniversitemize ayrılan stant alanında, Dokuz Eylül Üniversitesini temsilen, Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Murat ÇOLAK, koordinatörlük personelleri, Uzman Gaye KARAGÖZ ve Uzman Ersan BELLİTAŞ’tan oluşan ekibimizle hazır bulunup birçok yabancı uyruklu mezunumuzla temaslarda bulunduk.  Üniversitemizle ilgili hatıralarını ve şu anki çalışmalarını anlatan mezunlarımızın yanı sıra, yükseköğrenimlerine üniversitemizde devam etmek isteyen Türkiye Mezunları’na yönelik de bilgilendirmelerde bulunduk.