Kariyer Fuarı – Dokuz Eylül” Foça Günü ile Devam Ediyor

13-03-2017

haber-fotosu
“Kariyer Fuarı – Dokuz Eylül” Foça Günü ile Devam Ediyor.Kariye Fuarı – Dokuz Eylül 2017 kapsamında gerçekleştireceğimiz ikinci fuar Foça’da Turizm ve Otelcilik odaklı eğitim gören öğrencilerimiz için 15 Mart 2017 Çarşamba günü Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi’nde gerçekleşecek. Özellikle Ege Bölgesinde konaklama sektöründe faaliyet gösteren tanınmış firmalar, öğlen saat 12:00’den sonra fakültemiz 1. Katında yer alan stantlarında öğrencilerimizle iş ve staj odaklı bilgilendirmeler için görüşebilecekler. Bazı firmalar ise hazırlanan mülakat odalarında öğrencilerle birebir görüşmelere katılabilecekler. Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi öğrencilerimiz için firma iş ve staj mülakatlarına son başvuru bu akşam. BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

AFİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MÜLAKAT PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Verimli Kariyer Fuarları Dileriz…