ÇEVRİM İÇİ KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ

23-02-2022

DEÜ Buca Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı (PDR) ile DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü (KPMİ) işbirliğiyle organize edilen “Çevrim içi Kariyer Danışmanlığı Projesi” 2021-2022 Bahar Dönemi için başlıyor.

Tüm DEÜ öğrencileri, yetenekkapisi.org hesaplarıyla danışmanlık görüşmeleri için başvuru yapabilecekler. Danışmanlar, alanlarında özel eğitim almış PDR öğrencilerimizden oluşacaktır. 15 Mart 2022‘den itibaren randevular oluşturulmaya başlanabilecektir.

İsteyen öğrencilerimiz, yetenekkapisi.org sayfasında “Kariyer Danışmanlığı”  bölümünden mevcut üç danışmanlık takviminden birini seçerek, kendilerine uygun zaman diliminde “boş” olarak görünen randevu hücresine tıklayarak randevu taleplerini gerçekleştirebilirler. Aynı gün içerisinde randevuları KPMİ tarafından onaylanacak ve kendilerine bu onaya dair bir SMS mesajı gelecektir.

RANDEVUNUZU SEÇTİKTEN SONRA AÇILAN KUTUCUĞA online.deu.edu.tr İÇİN KULLANDIĞINIZ DEU UZANTILI E-POSTA ADRESİNİZİ YAZINIZ. SİZİ İLGİLİ MODÜLE EKLEYECEĞİZ.

RANDEVU KUTUCUKLARI TEKNİK NEDENLERDEN DOLAYI 30 DK LIK GÖRÜNEBİLİR ANCAK RANDEVULARINIZ 60 DK LIKTIR. (örneğin 15:30 – 16:00 kutucuğunu seçtiğinizde aslında 15:30 – 16:30 zaman dilimi için randevu alırsınız.)

Bu aşamadan sonra öğrencilerimiz, randevu zamanında online.deu.edu.tr  platformumuza girerek “KARİYER DANIŞMANLIĞI” modülüne giriş yapıp CANLI DERS başlığı altında, üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu canlı toplantı bağlantısına tıklayarak çevrimiçi danışmanlık görüşmelerine başlayabilirler. PDR’den danışman öğrencilerimiz kendilerini canlı toplantıda bekliyor olacaklar.

Randevu iptali, detaylı bilgilendirme ve aklınıza takılan sorular için mutlaka DEÜ KPMİ ile iletişime geçin.

Dokuz Eylül Üniversitesi – Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü

Tınaztepe Yerleşkesi Buca – İzmir / Türkiye 35390

kariyerplanlama@deu.edu.tr