“Kariyer Fuarı: Dokuz Eylül 2017” DE YERİNİZİ ALIN!

03-03-2017

attentionk TINAZTEPE GÜNLERİ İÇİN FİRMA SON BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI! (22 Şubat Çarşamba 2017)

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin en geniş kapsamlı kariyer fuarında yer almak sizleri davet ediyoruz.

Firma ve kurumunuzun çalışma ortamlarını ve İK politikalarını, öğrenci ve mezunlarımızla birebir iletişime geçme şansı yakalayarak onlara aktarmak ve onlarla tanışmak için için ŞİMDİ BAŞVURUN!!!

haber-ek5

Kariyer Fuarı Dokuz Eylül – 2016 (Bir önceki Kariyer Fuarımızdan görüntüler)

SAYIN YETKİLİ,

Geleneksel olarak her yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Kariyer Fuarı, bu yıl 9-10 Mart 2017 tarihlerinde Tınaztepe; 21 Mart 2017 tarihinde ise Dokuzçeşmeler yerleşkemiz öğrencilerine yönelik olmak üzere “Kariyer Fuarı – Dokuz Eylül 2017” etkinliği başlığı altında planlanmaktadır.

Etkinlik kapsamında;

9-10 Mart 2017 tarihlerinde Buca, Tınaztepe Yerleşke’mizde Mühendislik, Mimarlık ve Fen Fakültesi öğrencileri için Tınaztepe yerleşkesi içerisinde belirlenecek kapalı alanlarda katılımcı firmalar stant açarak; açık pozisyonları ile staj olanakları için mülakatlar yaparak, promosyon ürün ve materyal dağıtarak, çeşitli organizasyonlar/çekilişler/yarışmalar düzenleyerek, kendi alanlarıyla ilgili atölye çalışmaları gerçekleştirerek öğrencilerimiz ve mezunlarımızla bir araya gelme fırsatı bulacaklardır.
21 Mart 2017 tarihinde ise Buca, Dokuzçeşmeler Yerleşke’mizde İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme ve Edebiyat Fakültesi öğrencileri için İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çok Amaçlı Aktivite Merkezi alanında katılımcı firmalar stant açarak; açık pozisyonları ile staj olanakları için mülakatlar yaparak promosyon ürün ve materyal dağıtarak, çeşitli organizasyonlar/çekilişler/yarışmalar düzenleyerek, kendi alanlarıyla ilgili atölye çalışmaları gerçekleştirerek öğrencilerimiz ve mezunlarımızla bir araya gelme fırsatı bulacaklardır.

NASIL KATILACAKSINIZ?

1. Stantların açılacağı ve mülakatların gerçekleşeceği Tınaztepe ve Dokuzçeşmeler yerleşkelerimizden birini ya da her ikisini de tercih edebilirsiniz.
2. “Kariyer Fuarı: Dokuz Eylül 2017” etkinliğimize nasıl katılmak istediğinize ilişkin bilgileri, aşağıda bağlantıları yer alan“KARİYER FUARI DOKUZ EYLÜL 2017 – TINAZTEPE GÜNLERİ (9-10 MART 2016) FİRMA KATILIM FORMU”nu en geç 22 Şubat 2017 Çarşamba  ve/veya “KARİYER FUARI DOKUZ EYLÜL 2017 – DOKUZÇEŞMELER GÜNÜ (21 MART 2017 Salı) FİRMA BAŞVURU FORMU”nu ise en geç 3 Mart 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar doldurmanız gerekmektedir.
3. İki ayrı yerleşkedeki etkinliğe katılım için, iki ayrı katılım bedeli alınacaktır. Her bir yerleşke için katılım bedeli ücretimiz, katılım günü sayısı fark etmeksizin 530TL + 77,40TL (KDV) + 4,07 TL (DAMGA VERGİSİ) + 2,44 TL (KARAR PULU) olmak üzere TOPLAM: 613,91TL‘dir. (Kamu Kurumu, STK ve DEPARK katılımcılarında katılım bedeli alınmayacaktır.)
4. Etkinliğe katılımınızın kesinleşmesi için ilgili formu doldurduktan sonra katılım bedeli ücretini, TC Ziraat Bankası İzmir Girişimci Dinamik Şubesi nezdinde TR030001002616377117295276 IBAN hesabına yatırarak banka ödeme dekontunu taratıp kariyerplanlama@deu.edu.tr adresine veya 0 232 453 68 51 nolu faksa en geç 22 Şubat 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar göndermeniz gerekmektedir.

FİRMA BAŞVURU FORMLARI İÇİN TIKLAYINIZ