MENTOR-MENTEE PROGRAMI VE ORTAK PROJELERİMİZ İÇİN İZİMDER İLE BİR ARAYA GELDİK

22-12-2017

DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü (KPMİ) olarak 21 Aralık 2017 Perşembe günü başta Mentor-Mentee programı olmak üzere, ortak proje çalışmalarımızı değerlendirmek için DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunlar Derneği (İZİMDER) Yönetim Kurulu üyeleriyle ofisimizde bir araya geldik.

Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Murat ÇOLAK’ın, öğrencilerle etkileşimi konusundaki koordinatörlüğün tecrübe ve yeteneklerinin Mentor-Mentee programına da yansıyacağını ve bu konuda gerçekleştirilecek iş birliklerinin çok önemli olduğuna dikkat çektiği toplantıda koordinatörlük personelleri Uzm. Gaye KARAGÖZ ve Uzm. Ersan BELLİTAŞ da yer aldı. İZİMDER Başkanı Yaşar Erkan ÖZDEMİR ve Başkan Yardımcısı, Yrd. Doç. Dr. Cemile ÇETİN, DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri odağında 2017-2018 Bahar döneminde başlatılması planlanan Mentor -Mentee programı ile ilgili koordinatörlükle kapsamlı fikir alış verişinde bulundurlar. İZİMDER yönetim kurulundan Genel Sekreter Özgür Muharrem ŞİŞİK, Sayman SMMM Nisa ÜNLÜ, Üye Ecem DEMİRCAN DURMUŞ ve  Üye Muzaffer GÜNEŞ de toplantıya eşlik ettiler. Ayrıca, toplantı sonrasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Mentor -Mentee programını tanıtan Yrd. Doç. Dr. Cemile ÇETİN’e koordinatörlük personeli de eşlik etti ve KPMİ’nin desteğini, program içeriğindeki rolünü öğrencilere aktardı.