Sağlıkçılar için Kariyer Fuarı Başlıyor!

12-04-2017

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin en geniş kapsamlı kariyer etkinliği “Kariyer Fuarı: Dokuz Eylül“ 19-20 Nisan’da Sağlık Bilimleri odaklı Sağlık Günleri ile devam ediyor. 19 ve 20 Nisan (Çarşamba ve Perşembe) günleri  DEÜ İnciraltı Sağlık Yerleşkesi’nde Hemşirelik Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO Binası girişine Sağlık kurumlarının açacağı stantlar, gün boyunca öğrencilerimiz tarafından ziyaret edilebilecek; kurum tanıtım sunumlarını izleyebilecekler. Son sınıf öğrencilerimiz ise bazı kurumlarla iş mülakatları gerçekleştirebilecekler.

AFİŞ İÇİN TIKLAYIN!

KATILIMCI KURUMLAR İÇİN TIKLAYIN!

Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Hizmetleri MYO ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon YO son sınıf öğrencileri! hangi kurumlar sizinle iş mülakatı yapmak istiyor aşağıdaki bağlantılardan öğrenebilirsiniz.

TÜM KURUMLARIN İLGİLENDİĞİ ÖĞRENCİ PROFİLİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

MÜLAKAT GERÇEKLEŞTİRECEK 3 KURUMUN  VE  SEMİNERLERİN ZAMAN PROGRAMINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

MÜLAKATLARA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Mülakat odaları Hemşirelik Fakültesi içerisinde olacaktır. Öğrenci Profiliniz kurumların tercih ettiği profile uyduğu müddetçe, birden fazla kurum için başvuru yapabilirsiniz. Hemşirelik Fakültesi öğrencileri yalnızca kendi fakültelerindeki sunumlara katılabilecek; Sağlık Hizmetleri MYO ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon YO öğrencileri ise yalnızca SHMYO’daki sunumlara katılabileceklerdir.

GEÇEN YILKİ  “KARİYER FUARI DOKUZ EYLÜL: HEMŞİRELİK” DEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ!

GÜNCELLEMELERİMİZ İÇİN FACEBOOK KARİYER FUARI ETKİNLİK SAYFAMIZI ZİYARET EDİN!

HERKESE VERİMLİ GEÇEN BİR KARİYER FUARI DİLERİZ!