DEÜ Kariyer Fuarı: Sağlık Günü 2024 Başlıyor!

“DEÜ Kariyer Fuarı: Sağlık Günü 2024”, bu yıl 8. kez gerçekleşecek. Etkinlik, Dokuz Eylül Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Tıp Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle 18 Nisan 2024 tarihinde 10:00-17:00 saatleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi 15 Temmuz Sağlık ve Sanat Yerleşkesinde, Diş Hekimliği Fakültesi Derslikler Grubu Binası’nda gerçekleştirilecektir.

Kariyer fuarımızda stant açacak kurumlar, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Tıp Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) öğrencileri için insan kaynakları politikaları, işe alım süreçleri ve çalışma koşulları hakkında kurumsal tanıtım sunumları ile bilgilendirme yapmak ve açık pozisyonları için başvuru toplayıp, öğrencilerimizle iş/staj mülakatları gerçekleştirme fırsatı bulacaklardır.

KATILIMCI KURUMLAR

Logolarının üzerine tıklayarak kurum web sayfalarına ulaşabilirsiniz.

SPONSOR

ETKİNLİK PROGRAMI

SAĞLIK KURUMLARININ TERCİH ETTİĞİ ÖĞRENCİ PROFİLİ

TABLO – 1

TABLO – 2

Firmaların tercih ettiği öğrenci ve mezun profilindeki ziyaretçilerimizin iş ve staj mülakatlarına katılım süreci nasıl ilerleyecek?

İş/Staj Mülakatları Salonları